[nieuwe designer] Hoe plaats je elementen naast elkaar in de mailontwerper?

De mailontwerper wordt gebruikt om je campagnes en automatiseringsmails vorm te geven, alvorens deze aan je contacten te verzenden. 

Schermafbeelding_2022-05-06_om_10.38.14.png

In de mailontwerper kun je gebruik maken van het Drag&Drop systeem, om de verschillende elementen aan je e-mail toe te voegen. Dit Drag&Drop systeem is te vinden aan de rechterkant in de mailontwerper onder de kop 'Inhoud' > 'Blokken'. De elementen kunnen aan je mail worden toegevoegd door deze aan te klikken, vast te houden en vervolgens te slepen naar de gewenste plaats. 

Met behulp van het Drag&Drop systeem kunnen elementen zowel onder, als naast elkaar geplaatst worden. In de e-mailontwerper worden blokken automatisch onder elkaar geplaatst. Om blokken naast elkaar te plaatsen, kun je een indeling kiezen uit 'Inhoud' > 'Structuren'. De gekozen indeling kun je inslepen zoals je in het Drag&Drop systeem gewend bent. 

Schermafbeelding_2022-05-06_om_11.14.21.png

Ieder element in de structuur is individueel te bewerken. Dit doe je door het element aan te klikken, vervolgens openen de bewerkingsopties in het rechter menu. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0