[nieuwe designer] Hoe plaats je elementen naast elkaar in de mailontwerper?

De mailontwerper wordt gebruikt om je campagnes en automatiseringsmails vorm te geven, alvorens deze aan je contacten te verzenden.

In de mailontwerper kun je gebruik maken van het Drag&Drop systeem, om de verschillende elementen aan je e-mail toe te voegen. Dit Drag&Drop systeem is te vinden aan de rechterkant in de mailontwerper onder de kop 'Inhoud' > 'Blokken'. De elementen kunnen aan je mail worden toegevoegd door deze aan te klikken, vast te houden en vervolgens te slepen naar de gewenste plaats.

Met behulp van het Drag&Drop systeem kunnen elementen zowel onder, als naast elkaar geplaatst worden. In de e-mailontwerper worden blokken automatisch onder elkaar geplaatst. Om blokken naast elkaar te plaatsen, kun je een indeling kiezen uit 'Inhoud' > 'Structuren'. De gekozen indeling kun je inslepen zoals je in het Drag&Drop systeem gewend bent.

Ieder element in de structuur is individueel te bewerken. Dit doe je door het element aan te klikken, vervolgens openen de bewerkingsopties in het rechter menu.

Kan ik afbeeldingen op mobiel naast elkaar laten tonen?

Dat kan zeker! Met de nieuwe designer is het ook mogelijk afbeeldingen naast elkaar te tonen, wanneer de campagne op een mobiel apparaat bekeken wordt.

Heb je jou twee afbeeldingen via 'Structuur' naast elkaar geplaatst dan kun je deze bewerken.

Klik je op 'Structuur', dan vouwt er een menu open. Via dit menu kun je jouw naast elkaar geplaatste afbeeldingen aanpassen. Scroll je in het menu naar onderden dan vind je 'Responsieve structuren' terug. Naast deze term bevindt zich een knop die je aan en uit kunt zetten. Schakel je de knop uit, dan zullen jouw afbeeldingen op mobiele apparaten naast elkaar getoond worden. Laat je deze ingeschakeld, dan worden de afbeeldingen op mobiele apparaten onder elkaar geplaatst.