[nieuwe designer] Hoe kan ik een e-mail terugzetten naar een eerdere versie?

Wanneer je een fout maakt in het opstellen van je mails, of je vond hoe het eerst stond toch beter, dan kun je een eerdere versie van je mail terughalen.

Rechts bovenin zie je een klok icoontje staan. Als je hierop klikt zie je alle recente veranderingen van de mail staan. Je kan per wijziging een voorvertoning bekijken, hier kun je dus de eerdere variant die je bevalt selecteren en toepassen.