Wat zijn de voordelen bij een upgrade van een Lite- naar Plus abonnement?

In dit artikel leggen we je graag uit waarom het voor jou interessant kan zijn te upgraden naar een Plus abonnement. 

Met een Lite abonnement heb je al toegang tot een flink aantal functionaliteiten. Zo kun je onder andere onbeperkt e-mails sturen, tags toekennen, eigen velden maken en automatiseringen bouwen.

Maar, wat zijn dan nu de voordelen van een Plus pakket?

  • Het grootste verschil is dat je binnen het Plus pakket ook toegang krijgt tot het Deals CRM systeem van MailBlue. Met een CRM-systeem kun je jouw sales proces automatiseren en bijhouden, en dat allemaal op één plek binnen jouw MailBlue account. 
  • Naast deze uitgebreide CRM mogelijkheden kun je met een Plus abonnement ook punten toekennen aan jouw leads. Bezoeken zij bijvoorbeeld een bepaalde pagina of doen zij een aankoop dan kun je de puntenscore ophogen. Naar aanleiding van de puntenscore van jouw contacten kun je een relevant aanbod doen en/of de frequentie van jouw mailings aanpassen. 
  • Een puntenscore kun je in dit pakket ook toevoegen aan je deals.
  • Tevens zijn er binnen dit pakket directe integraties mogelijk, zoals met Shopify en WooCommerce. Dit zorgt er voor dat je ook geavanceerdere automatisering op kunt stellen zoals de Abandoned Cart automation (met deep data integratie).
  • Directe koppeling met Facebook Audiences. Zo kun je contacten geautomatiseerd aan een custom audience toevoegen op basis van allerlei acties.
  • Toegang tot de Automation Map. Zo kun je precies zien welke automatiseringen aan elkaar gekoppeld zijn.
  • Er zijn meerdere soorten formulieren te integreren op je site dan enkel het inline formulier (ook pop-ups en modaal formulier kun je integreren).
  • Er kunnen tot maximaal 25 gebruikers ingesteld worden per account en de toegang/machtigingen binnen het account kan hierbij per gebruiker ingesteld worden. Dit in verhouding tot maar 1 gebruiker bij een Lite abonnement.
  • Met een Plus abonnement kun je ook SMS marketing toepassen. Dat betekent dat je in je automations een actie kunt toevoegen waarbij een SMS naar het contact wordt gestuurd.

Het Plus pakket is af te nemen vanaf een pakket waarin je tot 1.000 contacten kunt benaderen.
De prijs is afhankelijk van het aantal contacten dat je wilt gaan benaderen en de keuze voor een maand- of jaarabonnement. Op onze prijzenpagina kun je via onze handige tool de prijs van jouw gewenste abonnement berekenen. 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0