Hoe kan ik een koppeling maken met TicketMatic?

Voor deze koppeling heb je minimaal een MailBlue Plus abonnement nodig.

Een koppeling maken met TicketMatic

Het is mogelijk om TicketMatic met MailBlue te koppelen door middel van een koppeling van AppConnex. In dit artikel lees je wat de inhoud van de koppeling is. Lees deze pagina voor meer informatie over de funnel mogelijkheden in combinatie met deze koppeling.

Inhoud van de koppeling

  1. Synchronisatie van klantdata: voor- en achternaam en e-mailadres. Indien bekend in TicketMatic: adresgegevens, geboortedatum, relatietypes en lijsten.

  2. Synchronisatie van ticketdata: Aantal voorstellingen, artiestennaam, naam van de voorstelling, genre, prijs, datum en tijd van de voorstelling.

  3. Synchronisatie van de orderdata: Laatste orderbedrag, laatste order valuta, laatste order naam van de voorstelling, laatste order aantal producten, laatste order besteldatum, laatste order naam van de artiest, laatste order genre.

  4. Rapportage mogelijkheden: Totale omzet, totaal aantal orders, aantal gekochte producten. Ook te selecteren op maand, kwartaal en jaar.

Hoe activeer ik de koppeling?

Plan een demo in via deze link en geef in de beschrijving aan dat je interesse hebt in de TicketMatic koppeling. We geven je dan een demo van de koppeling en de funnel mogelijkheden. Na de demo kunnen we de integratie voor je inregelen.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0