Hoe kan je binnen een automatisering een campagne kopiëren en aanpassen?

Hoe kan je binnen een automatisering een campagne kopiëren en aanpassen?

In dit artikel lees je al hoe je een campagne binnen een automatisering opnieuw kan verzenden. In onderstaand artikel lees je meer over het kopiëren en aanpassen van een bestaande mail binnen je automatisering.

Mail enkel kopiëren

1. Ga met je muis op de desbetreffende mail staan in je automatisering

2. Sleep de mail naar de gewenste plek

3. Klik op "Kopieer enkele actie"

Wanneer je op deze manier de mail verplaats, zal alles wat je aanpast op beide plekken worden aangepast.

Mail kopiëren en aanpassen

1. Klik op het plusje

2. Kies voor "een e-mail versturen"

3. Selecteer de mail die je wilt en klik op "kopiëren en bewerken"

Wanneer je nu in een van de campagnes een aanpassing maakt, zal dit niet zichtbaar zijn in de andere campagne.