Bepaalde pagina's zijn niet zichtbaar, wat kan ik doen?

Wanneer bepaalde pagina's binnen je account niet laden/werken is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is hier iets aan te doen, namelijk het cookies- en cachegeheugen van je computer wissen.

Hoe je dit voor elkaar krijgt lichten we graag verder aan je toe. In dit stappenplan hebben we als voorbeeld gebruik gemaakt van de browser Google Chrome. Gebruik je een andere browser, dan zou je op "Cookies- en cachegeheugen wissen + naam van de browser" kunnen zoeken in Google.

Stappenplan:
1. Open Google Chrome op uw computer.
2. Klik rechtsboven op "Meer".
3. Klik op "Meer hulpprogramma's" en hierna op "Browsegegevens wissen".
4. Kies bovenaan een periode. Als je alles wil verwijderen, selecteer dan "Onbeperkt".
5. Klik op de selectievakjes naast "Cookies en andere sitegegevens" en "Gecachte afbeeldingen en bestanden".
6. Klik op "Gegevens wissen".

Na het volgen van dit (of een ander cookies- en cachegeheugen) stappenplan zal de browser weer naar behoren werken. Is dit niet het geval, neem dan contact op met onze Customer Support.