Dealtaak rapport statistieken

De dealtaak rapport statistieken zijn beschikbaar vanaf een plus en professional abonnement.

Met de dealtaak rapport statistieken kunnen verkoopmanagers de algemene voortgang van de uitvoer van de dealtaak van hun team volgen en rapporteren over hun prestaties.

Met dit rapport kan je zien hoeveel taken toegewezen, achterstallig of voltooid zijn voor je verkoopvertegenwoordigers. Het rapport toont ook het totale aantal deals, deals met achterstallige taken, deals zonder taken en hoeveel deals zijn gekoppeld aan elke verkoper.

Contacttaken zijn niet opgenomen in dit rapport.

Let op: accountgebruikers die zijn toegewezen aan de admin-groep en/of die toestemming hebben om deals-rapporten te bekijken, hebben toegang tot dit rapport. Klik hier voor meer informatie over gebruikersrechten.

Toegang tot de dealtaak rapport statistieken

Om toegang te krijgen tot de dealtaak rapport statistieken:

1. Klik op "Rapporten" in het linkermenu.
2. Klik op "Doelrapporten".
3. Klik op "Taakoverzicht".

Het taakstatistiekenrapport zal de activiteit voor taken en deals van de afgelopen 14 dagen laden en weergeven.

De dealtaak rapporten filteren

De bovenkant van het rapport bevat vier verschillende opties die je kan gebruiken om je gegevens te filteren. Je kan één filter of meerdere filters gebruiken om je weergave aan te passen.

We nemen de volgende filters door:

• Pijpleiding
    Je kan de vervolgkeuzelijst voor de pijplijn gebruiken om taakstatistieken te bekijken op basis van alle pijplijnen of een specifieke pijplijn.
  • Taaktype
    Je kan de vervolgkeuzelijst voor taaktypen gebruiken om taakstatistieken te bekijken op basis van de volgende taaktypen: oproep, e-mail, lunch, vergadering, afspraak, evenals aangepaste taaktypen die je hebt gemaakt.
  • Taak eigenaar
    Je kan de vervolgkeuzelijst voor taakeigenaren gebruiken om taakstatistieken voor alle taakeigenaren of een individuele taakeigenaar te bekijken.
  • Taak aangemaakt
    Je kan de vervolgkeuzelijst voor de datum gebruiken om taakstatistieken te bekijken voor het volgende: vandaag, gisteren, afgelopen 7, 14, 30 dagen en aangepast datumbereik.

Onder de filters bevindt zich het statistiekendashboard. De waarden die hier worden weergegeven, zijn afhankelijk van de filters die bovenaan het rapport zijn geselecteerd.

Details van het resultaat van de taak eigenaar

Helemaal onderin vind je een tabel met overzichten van de resultaten per dealeignaar.

De tabel bevat individuele taakeigenaren en hun metrische gegevens. De statistieken die voor elke eigenaar zijn opgenomen, zijn:

• De dealeignaar
  • Openstaande taken
  • Totaal aantal taken