Hoe voeg ik MailBlue toe aan mijn Outlook account middels een plugin?

Deze plugin is beschikbaar bij een Plus of Professional abonnement.

De Outlook plugin is beschikbaar in jouw Outlook e-mail account. Het maakt een verbinding met MailBlue en kan acties uitvoeren zonder uit de inbox te hoeven navigeren.

In dit artikel:

Hoe de Outlook Add-in werkt met jouw MailBlue account.

Stappen om de Outlook Add-in te installeren.

Hoe log je in op jouw MailBlue account in Outlook?

Het pictogram van MailBlue vastmaken aan de koptekst van de email.

Hoe de Outlook Add-in werkt met jouw MailBlue account.

De Outlook Add-in is beschikbaar om je te helpen met jouw MailBlue e-mail communicatie, deals en taken zonder je Outlook inbox te verlaten.

Met de Outlook Add-in, kan je:

• Contactpersonen toevoegen aan jouw MailBlue account.
  • Een contactprofiel bekijken en velden bewerken in jouw inbox.
  • Aangepaste velden van contactpersonen bekijken en bewerken.
  • Deals bekijken, deal fases bewerken en een lijst van deals met betrekking tot een contact bekijken.
  • Een contactpersoon toevoegen aan een account.
  • Een lijst met taken bekijken, taken markeren als voltooid en naar het MailBlue navigeren voor meer informatie over taken.
  • Ondersteunt de verplichte velden: contacten, accounts, deals.
  • Nieuwe accounts aanmaken (Let op - je kan een account niet bekijken).

Stappen om de Outlook Add-in te installeren op internet en bureaublad

De Outlook Add-in is eenvoudig te installeren. Volg de volgende stappen om de plugin toe te voegen aan je webbrowser:

Installatie voor Outlook op het web

1. Open een e-mail in jouw Outlook account. Dit kan vanuit Postvak in, Concepten, Opstellen, of ergens anders.
  2. In de rechterbovenhoek van de e-mail zie je "Meer acties". Klik hier op en er verschijnt een venster.
  3. Klik op "Zoek Add-ins". Er verschijnt vervolgens een venster met een zoekbalk.
  4. Zoek naar MailBlue en klik op de installatieknop van de app wanneer deze tussen de zoekresultaten verschijnt.

Installatie voor outlook op Desktop:

1. Open een e-mail in jouw Outlook account. Dit kan vanuit Postvak in, Concepten, Opstellen, of ergens anders.
  2. In de header van je Outlook programma, zie je verschillende iconen en knoppen. Binnen deze opties zie je "Voeg add-in toe" of een pictogram "Meer acties".
    1. Als je "Voeg add-in toe" ziet, klik je op deze optie.
    2. Als je het pictogram "Meer acties" ziet, klik je op deze optie en vervolgens op "Voeg add-in toe".
  3. Er verschijnt vervolgens een zoekbalk.
  4. Zoek naar MailBlue in het pop-up vensterdar verschijnt en klik op de installatie knop in het programma wanneer deze tussen de zoekresultaten verschijnt.

Als de Outlook Add-in geïnstalleerd is, zal je het in e-mails zien als een optie om informatie te synchroniseren:

Hoe log je in op jouw MailBlue account vanuit Outlook?

1. Klik op een e-mail en open deze.
  2. Open de zijbalk van het taakvenster via de tooltip die je aan de koptekst van jouw email hebt vastgepind of via het pictogram "Meer acties" in de koptekst van de email.
  3. Zodra het taakvenster is geladen, zie je een aanmeldknop. Klik op de aanmeldknop en meld jezelf aan in jouw account.
  4. Nadat je aangemeld bent, zie je het taakvenster en de functies in de Office en Sharepoint invoegtoepassing werken.

Het pictogram van MailBlue vastmaken aan de koptekst van de e-mail.

Let op: De Add-in zou standaard al vastgepind moeten zijn. Als je hem niet vastgepind ziet in jouw emailweergave, Volg dan de stappen in dit gedeelte.

Voor gemakkelijk toegang kan je het pictogram van MailBlue/ActiveCampaign in de koptekst van je e-mail vastmaken met behulp van de volgende stappen:

1. Selecteer het instellingen tandwiel in de rechterbovenhoek van jouw Outlook pagina.
  2. Onderaan het menu selecteer je "Alle Outlook-instellingen weergeven".
  3. In het venster dat verschijnt, selecteer je "Acties aanpassen" aan de linkerkant van het modale venster.
  4. Scrol naar de bericht sectie, waar je het MailBlue- of ActiveCampaign-pictogram als één van de opties ziet. Selecteer die optie, druk op opslaan, en dan kan je het venster sluiten.
  5. Vanaf nu kan je het MailBlue-Pictogram zien in de heldere van elke emailweergave.