Hoe kan ik een Gesprekken (Conversations) abonnement aanschaffen?

Je kunt Gesprekken in de portal omgeving aanschaffen. Zodra je bent ingelogd klik je op 'bestellen'. Wanneer je naar onder scrollt zie je hier ook het product Gesprekken staan. Het aantal gebruikers dat jouw abonnement toelaat, bepaalt het aantal seats dat je kunt afnemen.

Nadat we de bestelling hebben ontvangen, zullen we Gesprekken in jouw account activeren. Je ontvangt bericht wanneer deze actief ingesteld staat.

Klik hier om Gesprekken te bestellen.