Hoe kan ik een Gesprekken (Conversations) abonnement aanschaffen?

• Ga naar login.mailblue.nl en vul je gegevens in om in te loggen
  • Klik in het menu op ‘Abonnementen’
  • Hier vind je rechtsonder de mogelijkheid om de Gesprekken add-on aan te schaffen
  • Kies het aantal seats dat je wilt afnemen (een seat is één agent en kan gekoppeld worden aan dus één gebruiker in je account)
  • Na akkoord wordt het restbedrag voor je huidige abonnementsperiode geïncasseerd. Je gaat pas het volledige bedrag voor je seats betalen zodra je abonnement vernieuwt.

Bekijk deze uitleg hieronder in de vorm van een video: