Hoe kan ik een Gesprekken (Conversations) proefaccount aanvragen?

• Ga naar login.mailblue.nl en vul je gegevens in om in te loggen
  • Klik in het menu op ‘Abonnementen’
  • Hier vind je rechtsonder de mogelijkheid om een Gesprekken proefaccount aan te vragen
  • Zodra je klikt op ‘Proefaccount aanvragen’ wordt na akkoord het proefaccount geactiveerd. Deze is dan beschikbaar binnen de MailBlue software. Let op: je kunt het proefaccount maar één keer voor 14 dagen testen. Hierna is het niet mogelijk om een nieuw proefaccount aan te vragen.

Bekijk deze uitleg hieronder in de vorm van een video: