Hoe kan ik een Gesprekken (Conversations) proefaccount aanvragen?

Belangrijke mededeling: Conversations-functie

Let op: Vanaf heden is het niet langer mogelijk om de Conversations-functie nieuw af te nemen binnen MailBlue. Bestaande klanten die momenteel gebruik maken van Conversations kunnen de functie blijven gebruiken zoals gewoonlijk. 


Gesprekken (Conversations) is beschikbaar voor ieder type abonnement en kan aangekocht worden als een add-on in je account. Je kunt nu een 'seat' voor Gesprekken afnemen voor €19,-. Gesprekken is dus een extra functie die je kunt gebruiken en het kopen van een seat staat los van je huidige abonnementskosten.

Door een proefaccount voor Gesprekken aan te vragen, kun je het een en ander uittesten en een weloverwogen besluit maken over of deze functie bij jou en jouw bedrijf past. In dit artikel laten we zien hoe je een proefaccount aanvraagt.

  • Ga naar login.mailblue.nl en vul je gegevens in om in te loggen.
  • Klik in het menu op ‘Abonnementen’.
  • Hier vind je rechtsonder de mogelijkheid om een Gesprekken proefaccount aan te vragen.
  • Zodra je klikt op ‘Proefaccount aanvragen’ wordt na akkoord het proefaccount geactiveerd. Deze is dan beschikbaar binnen de MailBlue software. Let op: je kunt het proefaccount maar één keer voor 14 dagen testen. Hierna is het niet mogelijk om een nieuw proefaccount aan te vragen.

Bekijk deze uitleg hieronder in de vorm van een video:

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0