Hoe maak ik een koppeling met Plug & Pay?

Je kan Plug & Pay op twee manieren koppelen aan MailBlue, middels een direct koppeling met een plugin en via Zapier.

Een directe koppeling
Deze directe koppeling is mogelijk bij een Lite, plus en professional MailBlue account. Via deze link lees je meer over hoe je deze koppeling kunt maken middels een plugin.

Een koppeling via Zapier
Zapier is aanvankelijk gratis, maar kan afhankelijk van je wensen kosten met zich meebrengen. Op dit moment kun je via Zapier tot 100 taken per maand gratis uit laten voeren; de zogeheten 'Zaps'. Een zap draait iedere 15 minuten dus dit wordt niet direct uitgevoerd. Hou hier rekening mee bij het testen!

De koppeling zorgt ervoor dat als een product gekocht wordt via Plug & Pay, de gegevens van het contact en de order naar Zapier gestuurd worden: Zapier kan deze informatie vervolgens weer doorsturen naar ActiveCampaign (MailBlue).

Hier vind je de handleiding van Plug & Pay hoe je dit in kun regelen.
Hier lees je meer over Zapier.