Een koppeling maken met Adpage

Deze koppeling kun je maken wanneer je Adpage gebruikt en je wilt dit formulier koppelen aan MailBlue, zodat je inschrijvingen op dit formulier ook in je MailBlue account terecht komen.

Als je met je muis over de knop van een formulier beweegt in Adpage krijg je een schakel-icoontje te zien. Klik hier op om vervolgens aan te geven dat je een link wilt maken met ActiveCampaign (MailBlue):

Vervolgens klik je op 'Connect account'. Hier kun je de API-url en API-key uit MailBlue in de velden plakken. Hier lees je waar je deze gegevens terug kunt vinden in MailBlue.