Een koppeling maken met Squarespace

In dit artikel lichten we toe hoe je een MailBlue formulier als codeblok toe kunt voegen aan je Squarespace website, zodat je inschrijvingen kunt verzamelen in MailBlue.

1. Maak een formulier aan in MailBlue
2. Klik op de button 'Integreren' rechtsboven in je MailBlue formulier voor de insluitcode van het formulier:
3. Als je met je muis over de eenvoudige insluitcode beweegt, kun je deze kopiëren:

4. Open vervolgens een nieuw tabblad in je browser en log in op je Squarespace account
5. Selecteer de pagina waarop jij het formulier wilt plaatsen
6. Open de pagina/post editor en klik op 'Edit':
7. Klik vervolgens op het '+'-symbool rechtsboven in je scherm:
8. Selecteer de code optie door hier op te klikken:
9. Controleer in het volgende scherm of rechts in de drop-down HTML geselecteerd is en vervang de standaard code die je in de box te zien krijgt met de gekopieerde eenvoudige insluitcode van het MailBlue formulier. Vervolgens klik je op 'Apply':mceclip7.png
10. Klik daarna linksboven op 'Save':