Hoe wijzig ik mijn factuuradres / e-mailadres voor facturatie?

Log in op de portal via login.mailblue.nl. In het portal kun je jouw bestellingen inzien, je abonnement wijzigen en je factuuradres of het e-mailadres van de facturatie wijzigen. Je hebt na het aanschaffen van een abonnement per mail inloggegevens voor de portal ontvangen. Onder 'Adressen' kun je jouw factuuradres en/of het e-mailadres voor de facturatie aanpassen:
Vervolgens klik je boven het factuuradres dat je nu ziet staan, op de link 'bewerken':

In het scherm dat je dan te zien krijgt kun je de gegevens naar wens aanpassen en vervolgens klik je op 'Adres opslaan'.