DIVI-formulier koppelen aan MailBlue

In dit artikel lees je hoe je inschrijvingen op je DIVI-formulier binnen kunt laten komen op een lijst in MailBlue.

Als je het formulier in Divi voor je hebt kun je bij de Email Optin Settings in het tabblad 'Content' de drop-down pijl naast 'Email account' aanklikken.
Vervolgens selecteer je naast 'Service provider' de provider 'ActiveCampaign', MailBlue is namelijk een Nederlandse reseller van dit programma:

Nadat je ActiveCampaign geselecteerd hebt, wordt er gevraagd op welke lijst de contacten terecht moeten komen na inschrijving op dit formulier. Die selecteer je bij 'List' en vervolgens klik je op 'Add':

Er wordt de eerste keer om de API gegevens gevraagd om de systemen met elkaar te kunnen laten 'praten'. Hier voer je de API gegevens vanuit je MailBlue account in (lees hier waar je deze kunt vinden) en vervolgens klik je op 'Submit':