Kan ik een notificatie ontvangen wanneer iemand een formulier invult?

Ja, dat kan! Je kunt dit instellen bij het formulier zelf.
Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar 'Site' en vervolgens naar 'Formulieren' en klik vervolgens op 'Bewerken' bij het desbetreffende formulier.

2. Klik op het tabblad 'Opties' in het rechtermenu.

3. Klik op 'Een actie toevoegen'.

4. Selecteer 'Resultaten e-mailen'.

5. Geef vervolgens in naar wie de resultaten verzonden moeten worden en wie als afzender benoemd moet worden. Je kunt hier ook het onderwerp invoeren.

Let op: Zorg ervoor dat het e-mailadres naar wie je de notificatiemail wil versturen, anders is dan de afzender. Doe je dit niet dan is de kans groot dat de mail in je spam belandt.

6. Klik vervolgens op 'Toevoegen'.