Hoe pas ik het afzender e-mailadres aan?

Het afzender e-mailadres aanpassen van een mail binnen een automatisering

1. Klik de mail binnen de automatisering aan waarvan je het afzender e-mailadres wilt wijzigen, en klik vervolgens op 'Wijzig':

2. Klik rechtsboven op de groene button 'Volgende'.

3. Daarna kom je in de samenvatting van de campagne terecht. Hier kun je onder het kopje Van op 'Wijzig' klikken:

4. Vervolgens kun je in het scherm 'Instellingen' bij het kopje 'Van' in de eerste tekstregel je naam ingeven en in de tekstregel er onder het gewenste afzender e-mailadres:

Het afzender e-mailadres aanpassen binnen een Campagne

1. Klik de Campagne aan waarvan je het afzender e-mailadres wilt wijzigen, en klik vervolgens op 'Wijzig' of 'Ga verder':

2. Klik bovenin op het tabblad 'Samenvatting' om in de samenvatting van de campagne terecht te komen. Hier kun je vervolgens onder kopje Van op 'Wijzig' klikken:

3. Vervolgens kun je in het scherm 'Instellingen' bij het kopje 'Van' in de eerste tekstregel je naam ingeven en in de tekstregel er onder het gewenste afzender e-mailadres: