Hoe pas ik het afzender e-mailadres aan?

Het afzender e-mailadres aanpassen van een mail binnen een automatisering

1. Klik de mail binnen de automatisering aan waarvan je het afzender e-mailadres wilt wijzigen, en klik vervolgens op 'Wijzig':

2. Klik rechtsboven op de groene button 'Volgende'.

3. Daarna kom je in de samenvatting van de campagne terecht. Hier kun je onder het kopje Van op 'Wijzig' klikken:

4. Vervolgens kun je in het scherm 'Instellingen' bij het kopje 'Van' in de eerste tekstregel je naam ingeven en in de tekstregel er onder het gewenste afzender e-mailadres:

Het afzender e-mailadres aanpassen binnen een Campagne

1. Klik de Campagne aan waarvan je het afzender e-mailadres wilt wijzigen, en klik vervolgens op 'Wijzig' of 'Ga verder':

2. Klik bovenin op het tabblad 'Samenvatting' om in de samenvatting van de campagne terecht te komen. Hier kun je vervolgens onder kopje Van op 'Wijzig' klikken:

3. Vervolgens kun je in het scherm 'Instellingen' bij het kopje 'Van' in de eerste tekstregel je naam ingeven en in de tekstregel er onder het gewenste afzender e-mailadres:

Afzender e-mailadres aanpassen

Wil je liever standaard vanuit een ander e-mailadres je campagnes versturen, zonder dit telkens handmatig aan te hoeven passen? Dat kan! Je hoeft hier alleen het e-mailadres voor inloggen te wijzigen.

Het e-mailadres wordt hierdoor automatisch veranderd bij alle campagnes. Het e-mailadres wordt niet aangepast bij e-mails uit je automatiseringen. Dit zal op het oude e-mailadres blijven staan en dien je dus handmatig aan te passen.

Let op! Wanneer je het e-mailadres voor inloggen aanpast, kun je voortaan dit e-mailadres gebruiken om in te loggen op je account. Het is niet meer mogelijk om met je oude e-mailadres in te loggen.

1. Klik op het tandwieltje 'Instellingen' aan de linkerkant van het menu en ga vervolgens naar 'account'.

2. Vervolgens kan je 'E-mail voor inloggen' wijzigen naar het gewenste e-mailadres.

3. Klik vervolgens rechtsboven op 'instellingen opslaan' om het e-mailadres te wijzigen.