Hoe stel ik meta informatie in voor mijn MailBlue landingspagina?

Landingspagina's zijn beschikbaar bij een plus of professional abonnement.

In dit artikel leer je hoe je Meta informatie instelt op jouw MailBlue landingspagina. Dit zorgt ervoor dat mensen je pagina vinden wanneer deze gepubliceerd is.

Je kan Meta informatie instellen voor je landingspagina om leads te helpen jouw content te vinden. Stel de titel in die weergegeven wordt in de Google zoekmachine, een afbeelding voor wanneer de URL van je pagina wordt gedeeld op social media of relevante trefwoorden om mensen te helpen met het vinden van je pagina. Elk stukje metagegevens dat je kan voorzien, kan je SEO verbeteren.

Hoe stel je de Meta informatie van je landingspagina in

1. Navigeer naar ''Pages'' in je account.

• Klik op ''Site'' in het linker menu
  • Klik op ''Pages''

2. Zweef met je muis over de landingspagina waarvan je de Meta informatie wilt instellen.

3. Klik op de ''Bekijk pagina instellingen'' die verschijnt.

4. Klik op het ''Meta'' tabblad.

De Meta weergave wordt geladen.

Zoekinstellingen Meta informatie

in het ''Zoek Meta'' stuk, ben je in de gelegenheid de informatie in te stellen dat tevoorschijn komt tijdens een zoekopdracht. De ''Social preview'' aan de rechterkant laat zien hoe de pagina verschijnt in een zoekopdracht.

Zoek Meta informatie bevat:

• Favicon
    Hier kan je het favicon van je bedrijf zetten. Deze afbeelding wordt weergegeven in de web adresbalk en naast je paginanaam in de bladwijzer.
  • Titel
    Gebruik het titelveld om de functie van je pagina te definiëren. De titels worden weergegeven in zoekmachine resultaten - ze zijn veelzeggend.
  • Beschrijving
    Gebruik dit veld om de content van je pagina te omschrijven. Beschrijvingen worden weergegeven op de zoekmachine resultaten pagina. Beschrijvingen zijn ook veelzeggend.
  • Trefwoorden
    Trefwoorden worden gebruikt door zoekmachines om de relevantie te bepalen van jouw pagina in relatie tot een persoonlijke zoekopdracht.

Het instellen van Social Meta informatie

In het ''Social Meta'' stuk, kan je instellen hoe de pagina informatie zal verschijnen wanneer je jouw pagina linkt naar een social media platform zoals Facebook.

Let op dat je kan kiezen dat je dezelfde titel en beschrijving kan gebruiken die je hebt ingesteld voor de bovenstaande zoekmeta, of je kan een andere titel en beschrijving creëren voor je social media post door ''Gebruik de SEO titel en beschrijving voor social informatie'' te deselecteren.

Social Meta informatie bevat:

• Social afbeelding
    Upload of selecteer een afbeelding die zal verschijnen wanneer je deze pagina linkt op een social media platform.
  • Social Titel
    Wordt gebruikt als titel wanneer je deze pagina linkt op een social media platform.
  • Social beschrijving
    Wordt gebruikt als beschrijving wanneer je deze pagina linkt op een social media platform.