Hoe voeg ik een MailBlue formulier toe aan mijn landingspagina?

Landingspagina's zijn beschikbaar bij een plus of professional abonnement.

In dit artikel leer je hoe je een MailBlue formulier toevoegt aan je landingspagina. Als je dit doet, kun je contacten toevoegen aan e-mailmarketinglijsten, een dubbel opt-in-proces gebruiken en meer.

Je kan elk formulier dat je hebt gecreëerd in je MailBlue account toevoegen aan elke MailBlue pagina met de ''Integreren'' knop. Als je dit doet kan je contactinformatie innen en je e-mail lijsten laten groeien.

Lees hier hoe je een formulier creëert in MailBlue.

Het integreren van een formulier dat je hebt gecreëerd in MailBlue zorgt ervoor dat je:

• Een dubbele opt-in kan gebruiken
  • Contacten aan lijsten kan toevoegen zonder automatisering
  • Gebruik kan maken van elke actie die beschikbaar is met MailBlue formulieren. Je kan zo bijvoorbeeld kiezen uit het toevoegen van een tag, het toevoegen aan een deal, een resultaat e-mailen en contacten op lijsten toevoegen.

Pagina tags zullen niet worden toegevoegd aan contacten die dit formulier invullen.

Voeg een MailBlue formulier toe aan je pagina

Om een MailBlue formulier toe te voegen aan je landingspagina, moet je de integratiecode van het formulier ophalen en dit toevoegen in het ''Integreren'' blok op je landingspagina.

1. Haal de integratiecode op van het formulier.

• Klik op ''Formulieren'' in het linkermenu van je MailBlue account
  • Klik op ''Aanpassen'' bij het formulier dat je wilt gebruiken
  • Klik op de ''Integreren'' knop rechts bovenin
  • Kopieer de ''Eenvouding insluiten'' link
  • Klik op de ''Opslaan en afsluiten'' knop

2. Navigeer naar de pagina ontwerper.

• Klik op ''Site" in het linkermenu van je MailBlue account
  • Klik op ''pages''
  • Zweef over de pagina waaraan je je formulier wilt toevoegen. Klik op de ''Ontwerp bewerken'' knop

3. Drag-and-drop het ''insluiten'' blok naar je pagina.

4. klik op het blok. Dit zal een editor openen in het rechter menu

5. Verwijder de tekst van het aanpasbare veld dat je hieronder ziet.

6. Plak de eenvoudige insluitcode in dat veld.

7. Klik op de ''Opslaan'' knop.

Het formulier zal worden toegevoegd op je landingspagina.