Hoe maak ik een koppeling met Bloom?

Maak je gebruik van Bloom? Dan kun je jouw website direct koppelen aan MailBlue. Hiermee zorg je ervoor dat bezoekers die zich inschrijven via het formulier op je website, direct aan je MailBlue account worden toegevoegd. Zo kun je ze vanuit daar verder opvolgen.

Hoe koppel ik MailBlue aan Bloom?

1. Ga naar Bloom
  2. Houd je muis in het menu op 'E-mailmarketing' en klik vervolgens op 'E-mail accounts'
  3. Klik op 'Nieuw account'
  4. Kies hier voor ActiveCampaign (gelijk aan MailBlue)
  5. Vul hier de API gegevens van je MailBlue account in (in dit artikel lees je waar je jouw API gegevens kunt vinden)
  6. Klik op 'Autoriseren'
  7. Vervolgens kun je bij het aanmaken van een inschrijfformulier in Bloom kiezen om deze te koppelen aan ActiveCampaign/MailBlue en een lijst selecteren waarop je contacten ingeschreven mogen worden

Bekijk voor meer informatie ook de hulpomgeving van Bloom.