Wat is Zapier?

Zapier is een tool waarmee je twee of meerdere apps / software aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je met Zapier bijvoorbeeld een koppeling leggen tussen jouw webinar systeem en MailBlue: zodra iemand zich aanmeldt voor je webinar dan wordt hij of zij automatisch toegevoegd in MailBlue kun diegene vanuit daar verder opvolgen. En zo kun je dit ook met webshops, CRM systemen, Google Sheets, Facebook Ads, Paypal en nog veel en veel meer.

De koppeling in Zapier leg je met ActiveCampaign, aangezien MailBlue de Nederlandstalige partner is van ActiveCampaign (lees hier meer over de vergelijking MailBlue/ActiveCampaign).

Benieuwd welke software je kunt koppelen aan MailBlue? Bekijk dan dit overzicht.

Zapier is een betaalde tool. Je kunt een abonnement direct bij Zapier afnemen en zelf je koppelingen maken. Besteed je het maken van koppelingen liever uit? Dan kun je ook bij ons een Zapier abonnement afnemen. Wij bouwen en beheren dan je koppelingen. Je neemt Zapier bij ons af in de portal.

Bouw je liever je eigen Zaps/koppelingen? Lees dan deze guide van Zapier.