Hoe verwijder ik de labels die zijn toegewezen aan mijn automation?

Je kunt de labels die je hebt toegewezen aan je automations uiteraard ook weer verwijderen:

1. Klik op de checkbox voor de automation waarvan je de label(s) wilt verwijderen, klik vervolgens op 'label toevoegen/verwijderen'.

In de dropdown zie je vervolgens alle labels die je ooit hebt aangemaakt. Een vinkje achter het label betekent dat dit label aan alle automations die je hebt geselecteerd is toegewezen. Een streepje betekent dat deze niet bij alle automations die je hebt geselecteerd is toegewezen.

2. Klik op het label dat je wilt verwijderen van de geselecteerde automations.

Het label is vervolgens niet meer aan de automations toegewezen. Het is niet mogelijk om de labels volledig te verwijderen uit je account.