Waar kan ik zien wie via mijn affiliate link klant is geworden?

Dit kan door in te loggen op login.mailblue.nl/affiliate-area. Vervolgens klik je op 'referrals'. Hier vind je en overzicht van de door jou aangebrachte klanten.

Zie je een klant er niet tussen staan? Stuur dan even een bericht via ons ticket-formulier met daarin de gegevens van de klant. Dan controleren we dit voor je.

De status van aangebrachte klanten blijft standaard op 'onuitbetaald' staan. Echter worden wel alle affiliate inkomsten na ieder kwartaal uitbetaald. Hier ontvang je ook een creditfactuur over.