Kan ik aangepaste lettertypen gebruiken in mijn campagnes?

Hoewel het mogelijk is om aangepaste lettertypen te gebruiken in je uitgaande communicatie, wordt dit niet aanbevolen als beste toepassing. Onze e-mailontwerper biedt een verscheidenheid aan lettertypen die door de meeste e-mailserviceproviders worden geaccepteerd, wat betekent dat de meeste (zo niet alle contacten) het juiste lettertype in je e-mail zullen zien. Als het echter essentieel is om je eigen aangepaste lettertype te gebruiken, zijn er enkele belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden:

1. Je moet een eigen op maat gecodeerde HTML-e-mail maken of een HTML-blok in de
e-mailontwerper gebruiken om je aangepaste lettertype toe te voegen. Aangepaste lettertypen kunnen niet worden geüpload naar de lettertypekiezer in de e-mailontwerper.

2. Je aangepaste lettertype wordt mogelijk niet ondersteund door de e-mailserviceproviders van jouw contacten. Dit betekent dat contacten je aangepaste lettertype mogelijk niet zien wanneer ze jouw e-mail openen. Als je wil, kun je als voorzorgsmaatregel een reservelettertype opgeven naast je aangepaste lettertype wanneer je je eigen gecodeerde e-mail aanmaakt. Als er geen reservelettertype is gekozen, ziet de contactpersoon in plaats daarvan Times New Roman. We raden aan webveilige lettertypen te gebruiken voor je uitgaande communicatie die een aangepaste code gebruiken.