Schakel de functie "Abonneren via SMS" in

De SMS functie is beschikbaar bij een plus- of professional account.

Met de functie 'Inschrijven per SMS' kunnen individuen zich op jouw lijst inschrijven wanneer ze een SMS (tekstbericht) met een trefwoord sturen naar een telefoonnummer dat je selecteert op de pagina "Inschrijven per SMS". De optie inschrijven per SMS maakt geen gebruik van SMS-tegoeden.

Zo schakel je de functie in:

1. Klik op de pagina 'Overzicht van lijsten' op de pijl omlaag waarvoor je deze functie wilt inschakelen.

2. Selecteer "Inschrijven per SMS" in het keuzemenu.

3. Selecteer in het keuzemenu met telefoonnummers het telefoonnummer dat je wilt gebruiken. Deze nummers zijn gerangschikt op land.

4. Typ een trefwoord in het trefwoordveld en klik op de knop "Activeren".

5. Vervolgens kan je ofwel de standaardtekst kiezen die we als eerste antwoord geven, de bevestiging van het abonnement en de probleemberichten voor het e-mailadres, of je kan jouw eigen tekst in de daarvoor bestemde velden typen:

6. Klik op de knop 'Instellingen opslaan'.