SMS Mogelijkheden

De SMS functie mogelijk bij een Plus en Professional account.

SMS voegt een nieuwe dimensie toe aan jouw marketing- en automatiseringsstrategie. Er zijn twee manieren waarop je de SMS functie kan gebruiken binnen MailBlue.

1. Inschrijven via SMS

Met deze functie kan je jouw contacten laten abonneren door ze een SMS naar een telefoonnummer te laten sturen. Je kan een trefwoord aanmaken dat contactpersonen kunnen SMS'en om het inschrijfproces te laten starten.

2. SMS berichten versturen vanuit een automatisering

Voor deze functie heb je het mobiele nummer van jouw contactpersoon nodig. Je kan binnen een automatisering een actie toevoegen die een SMS-bericht verzendt wanneer je contact bij die stap in de automatisering komt. Het is een goede manier om contacten via een ander kanaal te betrekken.