Snelle antwoorden over Webpersonalisatie

Dit artikel bevat korte vragen en antwoorden op veelgestelde vragen over Webpersonalisatie.

Werkt Webpersonalisatie voor alle contacten?
Webpersonalisatie werkt alleen voor contacten die een MailBlue-trackingcookie in hun browser hebben en die voldoen aan jouw segmentievoorwaarden.

Kan ik segmenteren op tags die niet bestaan?
Je kan alleen segmenteren op tags die WEL bestaan.

Kan ik de tekstopmaak op mijn site bewerken met Webpersonalisatie?
Je kan alleen de tekst en afbeelding(en) bewerken die op je site verschijnen. Je kan de tekst niet opmaken.

Heeft Webpersonalisatie invloed op mijn SEO?
Je SEO wordt niet beïnvloed door Webpersonalisatie.

Kan ik Ervaringen inplannen?
Wanneer je een Ervaring publiceert, is deze onmiddellijk live. Op dit moment heb je niet de mogelijkheid om een ​​Ervaring in te plannen.

Met wat voor soort websites werkt Webpersonalisatie?
Webpersonalisatie zou met elke site moeten werken, inclusief Shopify, Squarespace, Unbounce, Wix, Weebly, WordPress en meer.

Kan ik elke pagina van mijn domein personaliseren als ik op de vertrouwde lijst heb gezet met het jokerteken (*)?
Je kan alleen specifieke URL's personaliseren die op de vertrouwde lijst zijn geplaatst.