Hoe gebruik ik sitetracking op mijn MailBlue landingspagina?

In dit artikel lees je hoe je sitetracking inschakelt en zo de bezoeken aan jouw landingspagina kan bijhouden. Pages is beschikbaar vanaf een plus account.

Je kan sitetracking gebruiken om de bezoeken aan jouw MailBlue landingspagina's bij te houden. Je kan deze informatie gebruiken om contacten in jouw account te segmenteren, automatiseringen te activeren, leadscores aan te passen en meer.

Schakel sitetracking in voor jouw landingspagina

1. Klik op "Instellingen" (tandwielpictogram) in het linkermenu.

2. Klik op de optie "Tracking".

3. Klik in het gedeelte Website-tracking van de pagina op de schakelaar "Aanzetten" om deze "Aan" te zetten.

Zet jouw paginadomein op de vertrouwde lijst

Als volgende stap moet je jouw MailBlue-paginadomein op de witte lijst zetten om paginabezoeken bij te houden.

Om dit te doen, typ of plak je jouw MailBlue-paginadomein in de "Website URL toevoegen" -pagina en klik je op de "Toevoegen" -knop.

• Ter herinnering: Het MailBlue-domein ziet er ongeveer zo uit:
    youractivecampagneaccountnaam.ac-page.com

Als je op het vak "Inclusief alle webpagina's" klikt, betekent dit dat bezoeken aan elke pagina die het opgegeven domein gebruikt, worden bijgehouden, ongeacht de pagina.

De sitetrackingcode wordt automatisch toegepast op elke gepubliceerde pagina die je in MailBlue maakt.

Lees hoe contacten worden geïdentificeerd wanneer ze jouw pagina bezoeken.