Hoe gebruik ik website tracking op mijn MailBlue landingspagina?

In dit artikel lees je hoe je website tracking inschakelt en zo de bezoeken aan jouw landingspagina kan bijhouden. Pages is beschikbaar vanaf een plus account.

Je kan website tracking gebruiken om de bezoeken aan jouw MailBlue landingspagina's bij te houden. Je kan deze informatie gebruiken om contacten in jouw account te segmenteren, automatiseringen te activeren, lead scoring aan te passen en meer.

In dit artikel komt het volgende aan bod :

Schakel website tracking in voor jouw landingspagina

1. Klik op 'Website' in het menu.

2. Klik vervolgens op 'Website tracking'.

3. Klik in het gedeelte 'Website-tracking' van de pagina op de schakelaar 'Aanzetten' om website tracking te activeren.

Zet jouw paginadomein op de vertrouwde lijst

Als volgende stap moet je jouw MailBlue-paginadomein op de witte lijst zetten om paginabezoeken bij te houden.

Om dit te doen, typ of plak je jouw MailBlue-paginadomein in het 'Website-URL toevoegen' vlak en klik je op de 'Toevoegen' knop.

Ter herinnering: Het MailBlue-domein ziet er ongeveer zo uit:
youractivecampagneaccountnaam.ac-page.com

Als je op het vinkje 'Inclusief alle webpagina's' klikt, betekent dit dat bezoeken aan elke pagina die het opgegeven domein gebruikt, worden bijgehouden, ongeacht de pagina.