Hoe publiceer, onderbreek of hervat ik een Webpersonalisatie Ervaring?

Je kunt Webpersonalisatie Ervaringen op elk moment publiceren, onderbreken en hervatten.

Publiceer een Ervaring
Zodra je een Ervaring publiceert, gaat deze live voor alle gekwalificeerde contacten die jouw webpagina bezoeken.

Een concept van een Ervaring publiceren doe je als volgt:

1. Klik op "Site" (wereldbol pictogram) in het linkermenu.

2. Klik op de optie "Webpersonalisatie".

3. Klik op de Ervaring die je wil publiceren.

4. Klik op het tabblad "Gepersonaliseerde pagina".

5. Klik op de knop "Publiceren".

6. Er verschijnt een modaal "Deze ervaring publiceren". Klik op de knop "Ervaring publiceren".

De ervaring zal verschijnen zodra een gekwalificeerd contact deze bezoekt. Het krijgt de status "Gepubliceerd" op de pagina met Ervaringenoverzicht.

Pauzeer een Ervaring
Als je een Ervaring onderbreekt, betekent dit dat gekwalificeerde contacten de Ervaring niet meer zien wanneer ze je webpagina bezoeken. Ze zullen in plaats daarvan je standaardpagina zien.

Een Ervaring onderbreken doe je als volgt:

1. Klik op "Site" (wereldbol pictogram) in het linkermenu.

2. Klik op de optie "Webpersonalisatie".

3. Zoek de gepubliceerde Ervaring die je wil pauzeren.

4. Klik op de knop "Ervaring pauzeren".

De ervaring is nu onderbroken voor contacten en er wordt een bevestigingsbericht weergegeven boven aan de pagina 'Ervaringen'. De Ervaring krijgt de status 'Onderbroken' op de pagina met het overzicht van Ervaringen.

Hervat een ervaring
Als je een gepauzeerde ervaring hervat, kunnen gekwalificeerde contacten de ervaring die je hebt gemaakt toen ze jouw webpagina bezoeken, opnieuw zien.

Om een onderbroken Ervaring te hervatten doe je het volgende:

1. Klik op "Site" (wereldbol pictogram) in het linkermenu.

2. Klik op de optie "Webpersonalisatie".

3. Zoek de onderbroken Ervaring die je wilt hervatten.

4. Klik op de knop "Ervaring hervatten".

Er verschijnt een bevestigingsbericht om jou te laten weten dat de ervaring nu is gepubliceerd. De Ervaring krijgt ook de status "Gepubliceerd" op de pagina met Ervaringenoverzicht.