Hoe koppel ik Facebook met MailBlue?

Je kan Facebook op twee manieren koppelen aan MailBlue:

1. Vanaf een Plus abonnement kan je een koppeling maken met Facebook Custom Audience: Facebook Custom Audiences integratie. Dit houdt in dat alle contacten vanuit MailBlue automatisch worden toegevoegd aan een doelgroep in Facebook die je kan gebruiken om op te adverteren.

2. De leads die je verzamelt via Facebook Lead Ads automatisch toevoegen als contact in MailBlue en/of automatisch toevoegen aan een automatisering om een opvolging te doen. Die koppeling leg je via Zapier: Hoe verzamel ik Facebook leads via Mailblue?

Zapier is een losse software waar je een apart abonnement voor nodig hebt (kosten zijn 20 dollar per maand). Je kan de Zap zelf inrichten en beheren om de koppeling met Facebook te bewerkstelligen, je kan dit ook door ons laten doen voor dezelfde kosten. Dan beheren wij de Zap voor je en stellen wij de Zap voor je in. Dat kan je doen door dit product bij ons af te nemen en je inloggegevens van Facebook Lead Ads per e-mail door te zetten. Wij plannen dan een moment met je in om de Zap in te richten.