Hoe verzamel ik Facebook leads in MailBlue?

Met Zapier kan je leads van Facebook Lead advertenties vastleggen en deze als contacten toevoegen aan jouw MailBlue account.

Je hebt het volgende nodig om deze integratie in te stellen:

• Een MailBlue-account
  • Een Facebook Ads-account
  • Een betaald Zapier-account

Start met de volgende stappen:

1. Klik hier om de ActiveCampaign en Facebook Lead Ads-zap te gebruiken.
2. Selecteer de Zap-trigger en actie door erop te klikken op de Zapbook-pagina en klik op "Doorgaan" om je Zap te maken.
3. Volg de stappen om het Facebook Lead Ads-account te koppelen. Klik op 'Opslaan en doorgaan'.

4. Selecteer op het volgende scherm de Facebookpagina (verplicht) en het formulier (optioneel) door op de keuzelijst te klikken. Klik op "Doorgaan" om het instellen van uw trigger te voltooien.

5. Volg de stappen in Zapier om de ActiveCampaign-actie op te zetten. Er wordt gevraagd om de ActiveCampaign API-URL en sleutel in te voeren als deze nog niet verbonden is met ActiveCampaign.

6. Selecteer de lijst waaraan je de contacten wilt toevoegen en wijs het e-mailadresveld toe aan het Facebook Lead Ads-veld. Klik op 'Geavanceerde opties weergeven' om extra velden toe te wijzen of tags toe te voegen. Klik op 'Doorgaan'.

7. Doe de betaling in Zapier (als je geen betaald account hebt) en zet de Zap op 'Aan'.

Klik hier voor instructies voor het maken van een Facebook Lead Ad.

Voor meer informatie over het creëren van een Zapp, klik hier.

Zapier is een losse software waar je een apart abonnement voor nodig hebt (kosten zijn 20 dollar per maand). Je kan de Zap zelf inrichten en beheren om de koppeling met Facebook te bewerkstelligen, je kan dit ook door ons laten doen voor dezelfde kosten. Dan beheren wij de Zap voor je en stellen wij de Zap voor je in. Dat kan je doen door dit product bij ons af te nemen en je inloggegevens van Facebook Lead Ads per e-mail door te zetten. Wij plannen dan een moment met je in om de Zap in te richten.