Hoe beheer ik mijn eigen velden?

Wanneer je een eigen velden wilt toevoegen, verwijderen of wijzigen, dan kun je dit doen onder het kopje 'lijsten'.
Wanneer je vervolgens klikt op 'beheer velden', dan krijg je een overzicht te zien van al jouw velden. Hier kun je bestaande velden wijzigen of verwijderen.

Om een nieuw veld aan te maken dien je de volgende stappen te volgen:

1. Klik rechts bovenin op 'veld toevoegen'.

2. Kies het type veld dat je wilt aanmaken, geef het veld een naam en klik op 'toevoegen'.

Vervolgens zul je zien dat het eigen veld zichtbaar is bij je contacten, ook kun je dit veld nu toevoegen aan je formulieren.

Om een eigen veld aan te passen of te verwijderen dien je de volgende stappen te volgen:

1. Klik op het potloodje achter het eigen veld dat je wil aanpassen.

2. Pas binnen dit scherm aan wat je wil wijzigen aan het eigen veld en klik op 'Afsluiten'.

Het eigen veld is nu aangepast, dit zul je ook zien bij je contacten. Heb je het oude veld al online staan op een formulier, zorg dan dat je het aangepaste formulier opnieuw op je website plaatst met de nieuwe insluitcode.

3. Mocht je bijvoorbeeld overzicht willen creëren door eigen velden te verwijderen die je niet gebruikt, klik je op het prullenbakje achter het veld. Vervolgens klik je alle checkboxes aan en klik je op 'Verwijder'.

Het eigen veld is nu verwijderd.