Hoe wordt de locatie van een contact bepaald in MailBlue?

De locatie van een contact is gebaseerd op hun IP-adres. Wanneer een contactpersoon zich bezighoudt met jouw communicatie (geopend of aangeklikt) of een MailBlue-formulier invult om zich te abonneren op een lijst, halen we hun IP-adres op. De geschatte locatie wordt weergegeven onder het veld "Locatie" op de overzichtspagina voor contactpersonen:

sarahnicholaev - Contacts

De locatie wordt ook weergegeven op hun contactprofielpagina:

sarahnicholaev - Contact View