Hoe voeg ik een contact (of meerdere) handmatig toe aan een automation?

Je kunt contacten op twee manieren handmatig aan een automation toevoegen.

Eén contact toevoegen

1. Om een enkel persoon toe te voegen aan een automation, dien je dit contact eerst op te zoeken. Vervolgens klik je bij automatiseringen op 'toevoegen'.

2. In het volgende venster selecteer je de automation waaraan je het contact wilt toevoegen en klik je op 'ok'.

Meerdere contacten toevoegen

1. Selecteer de contacten die je wilt toevoegen met de checkbox en klik op 'wijzig'. Wil je alle contacten toevoegen? Druk dan op de 'bewerk alles bij' knop. Je hoeft dan geen checkboxen aan te vinken.

2. Vervolgens verschijnt de bulk editor. Onder acties kun je kiezen welke wijziging je wilt doorvoeren. Je kunt ook meerdere wijzigingen tegelijk doen.

3. Wanneer je klikt op 'voeg toe aan automatische serie' verschijnt een dropdown menu. Hier kun je de automation selecteren waaraan je de contacten wilt toevoegen.

4. Klik op 'voeg toe aan automatische serie'.

5. Links in het scherm zie je de actie staan. Klik nu op 'wijzigingen toepassen'.

6. Geef vervolgens bij de waarschuwing akkoord op de wijziging.