Hoe kan ik zien wanneer een tag is toegevoegd aan een contact?

Je kunt een automatisering gebruiken met een actie 'notitie toevoegen' om bij te houden wanneer tags aan contacten worden toegevoegd.

Volg deze stappen om te beginnen:

1. Navigeer naar de Automations-overzichtspagina.
2. Klik op bewerken om de automatisering te openen met de tag die je als tijdstempel wilt gebruiken.
3. Klik op het knooppunt direct onder de actie "Tag toevoegen" of "Tag is toegevoegd" -trigger.

4. Er verschijnt een modaliteit 'Nieuwe actie toevoegen'. Klik op de optie "Contacten".

5. Klik op de optie "Notitie toevoegen".

6. Typ het volgende in het notitieveld: "X-tag toegevoegd" en vervang "X" door uw tag. Als ik bijvoorbeeld wil bijhouden wanneer de tag "Geïnteresseerd" door mijn automatisering aan een contactpersoon is toegevoegd, typ ik het volgende in het notitieveld: "Geïnteresseerde tag toegevoegd."

7. Klik op 'Opslaan'.

Aan elk contact dat de actie 'Notitie toevoegen' in je automatisering tegenkomt, wordt een notitie met tijdstempel toegevoegd aan hun account waarin staat wanneer een tag is toegevoegd.

Je moet de bovenstaande stappen uitvoeren voor elke tag die je wilt volgen.

Opmerking: Tags zelf hebben geen tijdstempel en het is niet mogelijk om te zien wanneer ze zijn toegevoegd. Alleen door notities te gebruiken, kun je bijhouden wanneer tags worden toegevoegd aan toekomstige contacten. Bovendien is het niet mogelijk om geavanceerde zoekopdrachten of segmenten te maken met notities of wanneer tags aan contacten zijn toegevoegd.