Hoe voeg ik een bijlage toe aan mijn e-mail?

Je kunt enkel aan een html mail een bestand toevoegen. Toch raden we dit niet aan, aangezien e-mails met bestanden vaak als spam geregistreerd worden. Je kunt daarom beter een url aan je mail toevoegen die leidt naar het bestand.

Maak je bijvoorbeeld gebruik van WordPress? Voeg het bestand dat je wilt gebruiken dan toe aan je mediabibliotheek. Vervolgens wordt er vanzelf een url gegenereerd die naar een pagina leidt waar je dit bestand kunt vinden. Deze url kun je dan vervolgens in je mail plaatsen, bijvoorbeeld achter een button.