Wat is antwoord tracking?

Met antwoord tracking kun je de antwoorden van contacten op jouw campagnes monitoren. Op basis hiervan kun je bijvoorbeeld segmenteren of een automation triggeren.

Antwoord tracking staat standaard uit, maar kun je bij de samenvatting pagina van je campagnes aanzetten. Denk er aan dat wanneer je dit aan zet, je antwoordadres er anders uit ziet (je verzendadres is wel hetzelfde). Dit is nodig omdat het systeem hiermee de antwoorden op je mails kan meten.

Een voorbeeld van een antwoordadres:  reply-accountname.activehosted.6.16.28@s15.avl3.acemsrvc.com

De antwoorden kun inzien bij de recente activiteiten van de contacten of via rapportages:

- Ga naar 'rapporten'

- Klik op de campagne

- Klik op 'antwoorden' in het menu

- Klik op 'bekijk antwoord' om de content van het bericht in te zien.