Wat is het verschil tussen het portal en mijn MailBlue omgeving?

Wanneer je een account hebt bij MailBlue, krijg je toegang tot twee omgevingen:

- Jouw MailBlue

- Het portal

Bij het aanvragen van een account heb je daarom ook twee keer inloggegevens ontvangen.

MailBlue

Voor jouw MailBlue omgeving heb je een gepersonaliseerde url gekregen. Je hebt specifiek deze url nodig om te kunnen inloggen in MailBlue en jouw mailings te kunnen versturen. Na het inloggen met de gegevens die je van ons hebt gekregen, kun je jouw wachtwoord onder 'instellingen' wijzigen.

Portal

Het portal vind je op login.mailblue.nl. In het portal kun je jouw bestellingen inzien en jouw abonnement wijzigen. Mocht je dus meer ruimte willen voor je contacten? Dan kun je hier een upgrade uitvoeren. Per mail ontvang je inloggegevens na het aanschaffen van een abonnement. Onder 'account gegevens' kun je jouw wachtwoord wijzigen.