Hoe voeg ik een GIF'je toe aan mijn e-mail/campagne?

Een GIF toevoegen aan je campagne is een goede manier om de betrokkenheid van een contact te vergroten en kan je helpen om jouw mails te onderscheiden van de rest van de mails in de inbox van de ontvanger. Het is wel belangrijk om te weten dat niet alle e-mailproviders GIF'jes ondersteunen. Outlook 2007, 2010 en 2013 tonen bijvoorbeeld alleen het eerste frame. Als je GIF te groot is, kan het ook wat langer duren om op een mobiel apparaat het GIF'je te laden en af te spelen.

Je kunt een GIF toevoegen aan je campagne/mail door een content blok in je mail te plaatsen.

1. Sleep het content blok 'afbeelding' in je mail

2. klik op het afbeeldingsblok om de afbeelding manager te openen:

3. Wanneer het GIFje al is toegevoegd aan je afbeelding manager dan kies je het betreffende bestand en vervolgens wordt deze toegevoegd aan je mail.

Als je het bestand nog niet hebt toegevoegd aan je afbeelding manager dan klik je op 'voeg nieuwe afbeelding toe' zodat je het GIFje kunt toevoegen aan je afbeelding manager. Wanneer het bestand in je afbeelding manager staat, kun je het toevoegen aan je mail door op 'kies' te klikken

Het GIFje kun je nu terugvinden in je mail