Hoe gebruik ik personalisatie-tags?

MailBlue biedt personalisatie-tags voor contactvelden. Personalisatie tags kun je gebruiken in alle soorten abonnementen en deals. Personalisatie-tags voor contactvelden kunnen worden gebruikt om dynamische inhoud in campagnes, automatiserings-mails, e-mail onderwerpregels, sms-berichten, formulieren, één-op-één e-mails, "bedankt" -berichten voor formulieren en dealtitels in de CRM (Plus) in te voegen , Professional en Enterprise-abonnementen). Personalisering-tags voor dealvelden kunnen worden gebruikt om dynamische inhoud in campagnes, automatiserings-mails en één-op-één e-mails in te voegen.

Je kunt personalisatietags gebruiken in je berichten om een zeer gepersonaliseerde ervaring voor je contacten te creëren en de betrokkenheid bij je communicatie te vergroten.

 

Hoe personalisatie tags werken

We genereren automatisch personalisatietags voor systeemvelden en elk aangepast veld dat je maakt. Het gaat hier om aangepaste contactvelden en aangepaste dealvelden. Je account heeft standaard al een lijst met standaard personalisatietags. Al deze tags kun je gebruiken. 

Wanneer een personalisatietag wordt gebruikt in een campagne- of automatiseringse-mail, wordt de waarde van die tag automatisch ingevoegd zodra de communicatie naar een contact is verzonden. Wanneer de contactpersoon de communicatie opent, ziet hij de waarde voor die tag en niet de tag zelf.

Als je bijvoorbeeld contactpersonen met hun voornaam in een e-mail wilt adresseren, voegt je de volgende personalisatietag in:

%FIRSTNAME%

Wanneer een contact de e-mail ontvangt, ziet deze zijn eigen naam in het bericht.
Lees hier meer over in dit artikel

Image_2020-02-11_at_3.30.17_PM.png

 

Je kunt deze personalisatie tags gebruiken in de volgende onderdelen van MailBlue: 

  • Inhoud van campagnes en automatiseringse-mails
  • E-mail onderwerpregels
  • Tekst vooraf in e-mails
  • Eén op één e-mails
  • Siteberichten
  • SMS berichten
  • Formuliervelden (alleen aangepaste contactvelden)
  • "Bedankt" -berichten voor formulieren
  • Dealtitels (Plus-, Professional- en Enterprise-abonnementen 

Lijst van personalisatie tags

Er is een standaard lijst aan personalisatie tags in MailBlue die je kunt gebruiken. Onderstaand hebben we de meest gebruikte tags voor je opgesomd:

Beschrijving Personalisatie Tag Voorbeeld
Email-adres %EMAIL% larissa@mailblue.nl
Voornaam %FIRSTNAME% Larissa
Achternaam %LASTNAME% Smit
Volledige naam %FULLNAME% Larissa Smit
Telefoon %PHONE% 555-666-7777
Organisatie %ORGANIZATION% MailBlue
Datum ingeschreven %SUBDATE% 10/10/2011
Tijd ingeschreven %SUBTIME% 14:19:40
Link van uitschrijven %UNSUBSCRIBELINK% http://YOURACCOUNT.activehosted.com/box.php?nl=3&c=44&m=41&s=5cd0dc36f71e9bd4099f74e8bf64c51b&funcml=unsub2

 

 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0