Hoe kan ik mijn campagnes delen op social media?

Heb je onlangs een campagne verstuurd die je ook graag zou willen delen met je volgers op social media? Dat kan!

In onderstaande video laten we zien hoe je dit kunt doen.

Onderstaand de stappen nogmaals uitgeschreven in tekst en afbeeldingen:

Stap 1: Ga naar campagnes en klik links in het menu op 'Bekijk archief'.

Selecteer de lijst van de campagne die je wil delen op social media.
Onder Archief vind je vervolgens al je laatst verstuurde campagnes.

Stap 2: klik op de link van de campagne onder Archief om de campagne te openen.
Vervolgens verschijnen rechts bovenin de social media knoppen om je campagne te delen.