Hoe log ik in op de MailBlue Academy?

Als klant bij MailBlue krijg je een jaar lang gratis toegang tot de MailBlue Academy. In deze online leeromgeving t.w.v. €997,- kun je vele trainingvideo's verwachten; aangevuld met werkboeken, tips & tricks voor waardevolle tools, direct te implementeren automatiseringen, funnel reviews en interviews met succesvolle ondernemers.

Je kunt in deze omgeving inloggen met dezelfde gegevens die je gebruikt om in te loggen in onze portal (de omgeving waar je als betaalde klant ook je abonnement kunt beheren). Let op: deze inloggegevens wijken af van de gegevens die je ontvangen hebt voor de MailBlue omgeving waarbinnen jij je mails en automatiseringen opstelt. Bij afname van het abonnement heb je de portal inloggegevens vanuit ons ontvangen.

Het gaat om de gegevens die je in deze mail ontvangen hebt destijds:

De gebruikersnaam en het wachtwoord kun je invoeren via deze inlogpagina

Mocht je bovenstaande mail niet meer terug kunnen vinden, voer dan het mailadres in waarmee je destijds het abonnement hebt aangevraagd en klik op 'wachtwoord vergeten' om naar dat mailadres een nieuw wachtwoord toegestuurd te krijgen.