Hoe personaliseer ik mijn onderwerpregel?

Ook de onderwerpregel van een mail kun je personaliseren. Dit maakt het aantrekkelijker voor jouw contacten om de mail te openen. Lees hier hoe je dit doet:

Als je een mail aanmaakt of wanneer je bij de samenvatting bent, kun je de onderwerpregel wijzigen. Klik op het icoontje rechts om de regel te personaliseren. Een drop-down menu verschijnt, hier kun je kiezen welke persoonlijke gegevens je wilt toevoegen. Stel je kiest bijvoorbeeld voor de voornaam, dan zul bij het sturen van een testmail zien dat jouw naam automatisch op de plek van de personalisatie tag wordt ingevoerd.