Hoe plaats je een ander postadres in de footer van je e-mail?

In dit artikel laten we zien hoe je het fysieke postadres kunt wijzigen dat in de footer van je e-mail wordt weergegeven.

1. Ga in MailBlue naar Campagnes en klik bij de campagne waarvan je het postadres wil wijzigen op 'Ga verder':

2. In het hoofdmenu ga je naar de 'Samenvatting':

3. Bij 'Adres' zie je het standaard ingevulde postadres staan en wanneer je op het pijltje klikt, zie je alle opties die je tot nu toe hebt ingesteld en kun je kiezen welk adres je wil gebruiken. Wanneer het gewenste postadres er niet bij staat, klik je op 'Nieuw adres toevoegen':

4. Er verschijnt een pop-up venster waar je alle informatie in kunt vullen van het nieuwe postadres en daarna klik je op 'Add' om het adres toe te voegen:

5. Wanneer je klaar bent met het selecteren van een ander postadres, kun je bovenaan op 'Opslaan & Afsluiten' klikken zodat je later naar je e-mail terug kunt keren.. Als je klaar bent om te verzenden dan kun je uiteraard ook op 'Verzend nu' klikken.