Hoe verstuur je jouw laatste campagne of nieuwsbrief automatisch naar nieuwe contacten?

Je kunt een al eerder verzonden campagne automatisch laten versturen naar contacten die zich later hebben ingeschreven.

Volg de volgende stappen om deze functie in te stellen:

1. Klik in MailBlue op 'Lijsten' om naar het overzicht van alle lijsten te gaan. Klik vervolgens op het dropdown menu van de gewenste lijst:

2. Selecteer 'Geavanceerde instellingen'

3. Zet de toggle bij 'Stuur de laatste campagne naar nieuwe contactpersonen' op 'AAN'

4. En klik op 'Opslaan'