Hoe voeg ik een Countdown timer toe aan mijn campagne?

Het is mogelijk om een Countdown timer toe te voegen aan een campagne. Je hebt verschillende websites waar je een countdown timer code kunt aanmaken en die code kun je vervolgens plakken in je campagne/e-mail.

In dit voorbeeld maken we gebruik van de gratis countdown timer van Sendtric.com:

- Je genereert een code op sendtric.com en deze kopieer je

- Vervolgens ga je naar de campagne in MailBlue en sleep je een HTML blok in je template en voeg je de code toe