Hoe kan ik Site-Tracking testen?

Met Site-Tracking kun je de inschrijvingen op jouw mailinglijst helemaal volgen op jouw website. Zo kun je zien welke pagina’s iemand bezoekt en waarin een contact is geïnteresseerd.

Hier lees je hoe je Site-Tracking in kunt stellen. Zodra deze staat ingesteld, kun je gaan testen.

Site-tracking wordt pas bij een contact geactiveerd als hij/zij:

- Zich inschrijft via een MailBlue formulier

- Klikt op een link in een van je e-mails

Als iemand zich dus inschrijft via een API gekoppeld formulier, wordt site-tracking niet geactiveerd.

Hoe je kunt testen of Site-Tracking werkt:

1. Schrijf je in via je MailBlue formulier OF stuur jezelf een mail met daarin een link naar je website (geen test-mail)..

2. Bezoek een pagina op je website waar je site-tracking op ingesteld hebt staan, klik eventueel op een aantal tabjes

3. Kijk bij het contact in MailBlue of deze pagina verschijnt onder 'Recente activiteiten'