Hoe kan ik een e-mail terugzetten naar een eerdere versie?

Wanneer je een fout maakt in het opstellen van je mails, of je vond hoe het eerst stond toch beter, dan kun je een eerdere versie van je mail terughalen.

Rechts bovenin zie je staat 'opgeslagen op ..:..' met daarnaast een klok icoontje. Als je hierop klikt zie je alle recente veranderingen en kun je per wijziging een voorvertoning van de mail bekijken. Hier kun je dus de eerdere variant die je beter bevalt selecteren en toepassen.