Hoe kan ik een bevestigingsmail opnieuw verzenden?

Wanneer een contact jouw bevestigingsmail niet opent kun je de mail nogmaals versturen om het contact nogmaals de kans te geven de inschrijving te voltooien. Deze actie kan je eenmalig uitvoeren. Als de inschrijving na twee mails namelijk niet is voltooid, kun je ervan uitgaan dat het contact niet geïnteresseerd is.

Om de bevestigingsmail nogmaals te versturen dien je de volgende stappen te volgen:

1. Klik links in het menu op 'Contactpersonen'
  2. Klik op 'Status' en kies voor 'Onbevestigd'. Je ziet nu alle contacten die de inschrijving niet hebben voltooid.
  3. Klik rechts van het contact op het drop-downmenu. Kies hier voor 'Opt-in opnieuw verzenden'