Hoe kan ik een bevestigingsmail opnieuw verzenden?

Wanneer een contact jouw bevestigingsmail niet opent kun je de mail nogmaals versturen om het contact nogmaals de kans te geven de inschrijving te voltooien. Dit kun je één keer doen. Als de inschrijving na twee mails namelijk niet is voltooid, kun je ervan uitgaan dat het contact niet geïnteresseerd is.

Om de bevestigingsmail nogmaals te versturen dien je de volgende stappen te volgen:

1. Klik in het menu op 'contacten'.

2. Klik op 'status' en vervolgens op 'onbevestigd' om alle contacten die de opt-in niet hebben voltooid te weergeven.

3. Je kunt rechts van elk contact op het pijltje klikken. Selecteer hier 'opt-in opnieuw verzenden'.